Portfolio


Het merendeel van mijn klanten zit in de gezondheidszorg – en daar ben ik blij mee. Hier vind je een overzicht van mijn opdrachtgevers. En als je het leuk vindt: lees hieronder ook even wat ze over mij te zeggen hebben.


Wat anderen over mij zeggen


 • Equipe Zorgbedrijven
  Al jarenlang werken wij met veel plezier samen met Mariëlle. Ze voelt ons feilloos aan; heeft vaak aan één zin genoeg om een pakkend persbericht of passende campagnetekst te schrijven. En ze weet voor al onze merken en doelgroepen moeiteloos de tone of voice te vinden. Daarnaast maken haar flexibiliteit en nauwkeurigheid werken met haar een feestje. Onlangs heeft ze samen met ons een nieuw beautyblog opgestart waar ze nu als vaste redactie de drijvende kracht achter de nieuwscontent is. Kortom: een veelzijdige professional én onmisbare partner waar we nog lang mee hopen samen te werken
  Equipe Zorgbedrijven
  marketing Equipe Zorgbedrijven
 • Dilek Akdemir
  Ik werk nu al 2 jaar met Mariëlle voor onze copy opdrachten en kan vertellen dat haar pen overloopt van woorden. Mariëlle heeft het talent om briefings om te zetten in woorden. Woorden die klinken, verleiden en bovenal overtuigen. Werken met Mariëlle is kiezen voor garantie. Precisie, finesse, nuances… Kortom: de puntjes op de i.
  Dilek Akdemir
  Account Director bij HeadOffice, Content Marketing Agency Belgium
 • Ben van Heumen
  De ervaring en kundigheid van Mariëlle blijkt uit het feit dat ze vrijwel direct de juiste insteek en tone-of-voice weet te verwoorden in duidelijke, heldere, toegankelijke en prettig leesbare teksten.
  Ben van Heumen
  Kikke – Vormgevers van reclame
 • Marieke Melten
  Samenwerken met Mariëlle is een zakelijk feest(je)! Ik heb altijd zin om met haar aan de slag te gaan voor een nieuw project. Ze zorgt voor de goede werksfeer, is oplossingsgericht en enthousiast. Je krijgt energie van haar en van de teksten die ze prettig snel kan realiseren.
  Marieke Melten
  Communicatieadviseur
 • Miranda Hazenberg
  Met veel plezier werk ik samen met Mariëlle. Haar kennis van de cosmeticabranche ervaar ik als zeer kundig en prettig. Ze denkt actief met ons mee, komt met creatieve oplossingen en levert maatwerk. Ze is een vakvrouw pur sang!
  Miranda Hazenberg
  Eigenaresse Blèzi Cosmetics
 • Elise van Rooij
  Met Mariëlle is het heerlijk samenwerken, want je weet van tevoren: dat komt helemaal goed. Ze heeft aan een half woord genoeg, denkt mee met de insteek van een artikel en regelt het verder allemaal zelf. Het resultaat: prettig leesbare en correct geschreven teksten. Mariëlle stelt zich ook nog eens flexibel op en werkt razendsnel!
  Elise van Rooij
  Contentspecialist Diabetes Fonds
 • Iris van Zelderen
  Samenwerken met Marielle werkt gemakkelijk en is erg fijn. Ze heeft een mooie schrijfstijl en kan een compact verhaal toch begrijpelijk maken voor iedereen. Door een prettig gesprek weet ze al voldoende en schrijft ze binnen no time een perfecte tekst.
  Iris van Zelderen
  Digital Analog

Wat kan ik voor je doen?


Laat het weten in een mailtje